Ontwerp, DTP en fotografie

Ontwerp en DTP

Beeld in beeld of juist de tekst. Iets naar links of een stukje naar rechts. Spelen met kleur, beeld en vorm; dat is onze passie. Wij helpen je bij al je uitingen.

Fotografie

Ons advies is: breng je bedrijf in beeld. Zorg voor een goede basis aan foto’s. Laat je winkel zien, toon je producten, stel je medewerkers voor. Je kunt de foto’s voor elke uiting opnieuw gebruiken. Herkenbaar. Wij komen graag langs voor een sessie. Met onze kennis van digitale beeldbewerking kunnen wij de foto’s bovendien de gewenste sfeer geven.

Illustratie

Met een illustratie kun je een verhaal vertellen dat niet in woorden is te vatten. Lastige materie kan begrijpelijk gemaakt worden, of een moeilijk onderwerp kan bespreekbaar gemaakt worden. Wij gaan met pen en papier graag voor je aan de slag. Ook met de digitale tekentechnieken of bijvoorbeeld landkaarten kunnen we uitstekend overweg.

Periodieke uitgaves

Wij ontwikkelen regelmatig periodieke uitgaves als tijdschriften en nieuwsbrieven. Wij regelen het totale traject, van concept tot verzending. Maar ook voor enkel de opmaak of het drukwerk kun je bij ons terecht.

Advertentiecampagnes

Vanzelfsprekend wil je dat je naam een begrip is in de omgeving. Om dat te bereiken, bedenken wij creatieve advertentiecampagnes. Zodat je een opvallende verschijning bent te midden van de concurrentie. En de buitenwereld in één oogopslag weet wat je doet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je zowel je advertentieruimte als -budget optimaal benut.

Verpakkingen

Je product is hoogstwaarschijnlijk al een plaatje; met een representatieve verpakking kun je dit nog extra benadrukken. Wij helpen je een verpakking te ontwikkelen waarin je product optimaal tot zijn recht komt. Met als doel dat het product zichzelf verkoopt.

Brochures, folders, flyers…

…om wat voor uitingen het ook gaat, wij gaan graag voor je aan de slag!