Promotie en reclame

Hoe breng ik mijn bedrijf in beeld bij mijn doelgroep? Dat is een veelgestelde vraag waar wij graag in meedenken. Je wil gezien worden en merkbekendheid creëren. Er zijn talloze mogelijkheden om uw bedrijf in beeld te brengen.

Belettering

Maak je pand en/of voertuig herkenbaar! Door de huisstijl door te voeren op uw pand of voertuig werk je aan een stukje merkbekendheid. Denk ook aan beurspresentaties, lichtreclame, vlaggen, bewegwijzering en stickers of folie. We gaan altijd voor een eenvoudig, herkenbaar en leesbaar resultaat.

Online campagnes

Ook online zijn er verschillende mogelijkheden om je bedrijf in kaart te brengen. Denk aan Google AdWords, social media, een mailing of online banners. Een manier van reclame maken van deze tijd. Wij denken graag met je mee!

Spandoeken

Een spandoek is de ideale manier om lokaal iets aan te kondigen. Denk bijv. aan een verhuizing, extra aandacht voor een dienst of product of een aankomend evenement. Wij kunnen spandoeken verzorgen in alle soorten en maten.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk wat bij uw bedrijf past of een relatiegeschenk wat altijd van pas komt, zoals een kladblok.

Overig drukwerk

Verder kun je bijvoorbeeld denken aan posters, flyers, folders, brochures en presentatiemappen om uw bedrijf een gezicht te geven. Wij denken graag met je mee om tot een betaalbaar, herkenbaar en leesbaar resultaat te komen.