Websites en webshops

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Bezoekers krijgen in één oogopslag een beeld van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is, er verzorgd uit ziet en naar een contactmoment of aankoop toe leidt.

Maatwerk

Elke website heeft zijn eigen unieke uitstraling, passend bij het bedrijf. Daarom maken wij alle websites en webshops 100% op maat. Aan de achterkant kun je gemakkelijk zelf je site bijhouden met behulp van het WordPress CMS. Dit is gratis, gebruiksvriendelijk en tijdloos!
Groeit jouw project uit het WordPress jasje? Dan gaan we graag aan de slag met Laravel om bijvoorbeeld webapplicaties neer te zetten.

Responsive websites

Wie kijkt er tegenwoordig niet even snel op zijn smartphone of tablet om bijvoorbeeld een bedrijf op te zoeken? Daarom maken wij alle websites responsive. Dit houdt in dat de website er goed uit ziet en goed te bezoeken is op je smartphone, tablet, laptop en desktop computer.

Budget

Wanneer je ons vraagt wat een website kost, antwoorden wij met de vraag “Wat kost een auto?”. De kosten van een website hangen volledig af van de gewenste functionaliteiten en uitstraling, net als bij het kopen van een auto. We denken graag met je mee en kunnen voor vrijwel ieder budget tot een gepaste oplossing komen.

SSL-certificaat

Wil je weten wat een SSL-certificaat nou eigenlijk is en wat jij er voor je website aan hebt? Lees dan even dit artikel: https://brainstorm.nl/wat-is-ssl-certificaat