Aankleding voor de stand

De aankleding van je beursstand is één van de belangrijkste onderdelen. Door een passende aankleding kan je opvallen tussen de andere stands en creëer je herkenbaarheid. Het is belangrijk dat de stand aansluit bij de doelgroep en past bij jouw huisstijl. Werk bijvoorbeeld met een thema om je boodschap over te brengen.  

Er zijn verschillende manieren om je beursstand aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan posters, banners, borden, spandoeken, stoepborden, presentatiezuilen of complete beurswanden. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit diverse beursbalies met opdruk. Je kunt kiezen voor een statafel met een eigen stretch, kartonnen balies of balies met textieldoek. Ook heb je verschillende mogelijkheden om je brochures of flyers te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd display. 

Badge, shirts of naamkaartjes met keycord

Voor beursgangers is het prettig dat ze kunnen zien wie je bent en welk bedrijf je vertegenwoordigd. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld een naamkaartje opspelden of omhangen door middel van een keycord of een badge. Ook kun je kleding in de stijl van je bedrijf dragen. Dit zorgt bovendien voor een goede herkenbaarheid voor bestaande relaties. 

Flyers, folders of brochures

Flyers, brochures en folders zijn makkelijk mee te nemen voor je potentiële klant. Ze zijn een krachtig middel om je verhaal te ondersteunen en te visualiseren. Je kunt er veel relevante informatie op kwijt. Ideaal dus om na de beurs je verhaal nog eens te lezen. 

Visitekaartjes

Niets is zo ingesleten op de beurs als het uitwisselen van visitekaartjes. Het is de uitgelezen kans om je contactgegevens effectief bij potentiële klanten of relaties te krijgen. Doordat visitekaartjes in veel soorten en maten verkrijgbaar zijn, kun je je visitekaartje naar wens laten opmaken. Zo kun je ervoor zorgen dat je visitekaartje onderscheidend is en past bij de huisstijl van je bedrijf. 

Pennen

Pennen mogen niet ontbreken als je op een beurs staat. Ze belanden in de la van de potentiële klant en die komt dan nog jaren jouw logo tegen. Pennen zijn daarom een goed weggevertje. Het is een betaalbaar middel om reclame te maken voor jouw bedrijf. Pennen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je voor een stevige, luxe pen kiezen of juist een budgetversie kiezen. Natuurlijk kun je ook een extra speciale pen uitdelen op de beurs. 

Weggevertjes

Beursgangers houden van weggevertjes. Omdat je niet de enige zult zijn die als standhouder aanwezig is op de beurs, is het essentieel dat je opvalt. Zorg daarom voor originele weggevertjes die goed passen bij je bedrijf. Dit kan iets kleins en eenvoudigs zijn of juist iets groots en luxe. Een voorbeeld is een mooie tas waar beursgangers hun spullen in kunnen doen. Andere voorbeelden zijn: lekkernijen in allerlei soorten verpakkingen, puzzels, petten, paraplu’s, ruitenkrabbers, auto-opladers, powerbanks, sleutelhangers of waterflesjes. 

Het is per beurs en bedrijf verschillend wat er nodig is. Wij denken graag met je mee. Wil je weten wat wij voor jouw beursstand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!