Als je geen updates uitvoert …

Omdat WordPress zo populair is, is het ook een interessant doelwit voor kwaadwillenden. Als op jouw website een tijd lang geen updates zijn doorgevoerd, kunnen mogelijke beveiligingslekken open blijven staan. In het slechtste geval kan een hacker dan persoonsgevoelige informatie achterhalen (als je die opslaat in de database van je website). Of een hacker past de content op jouw website aan en plaatst hier ongewenste zaken op.

Updates uitvoeren dus

Regelmatig worden door de ontwikkelaars van WordPress en gebruikte plugins updates uitgebracht die eventuele veiligheidslekken dichten. Het is daarom belangrijk om je website zo nu en dan te updaten.

Hoewel WordPress constant wordt doorontwikkeld, heeft de gebruiker zelf de taak om deze updates ook daadwerkelijk uit te voeren. Dit kun je zelf doen, maar beter is het om dit door je webbouwer uit te laten voeren. Mocht een onderdeel van je website niet meer werken, dan kan je webbouwer dat meteen verhelpen.

Onze onderhoudsmogelijkheden

Wij kunnen je ontzorgen op het gebied van updates en onderhoud. We kunnen het onderhoud aan je website verzorgen door middel van eenmalig onderhoud en/of maandelijks onderhoud. In het laatste geval wordt je website elke maand geüpdatet en geback-upt.

Stuur ons een mailtje of bel ons en we informeren je graag over de mogelijkheden voor onderhoud aan jouw WordPress website.