Stagiair(e)s over Brainstorm

AUG 2022 - JAN 2023
Danique

“Ik heb het naar mijn zin gehad”

Tijdens mijn stage heb ik verschillende dingen geleerd. Ik heb het naar mijn zin gehad en hoop later een baan te vinden waar ze het onder elkaar net zo gezellig hebben.

SEP 2021 - FEB 2022
Veron

“Geweldige stage”

Mijn dank gaat uit naar Jos en de rest van het Brainstorm team voor deze geweldige stage. Ik heb enorm veel geleerd en eindelijk regelmatig mijn camera mogen gebruiken. Bij mijn vorige stage was dat namelijk niet het geval.

AUG 2021 - JAN 2022
Lucia

“Super leuke en leerzame stage”

Dit was tot nu toe echt de leukste en meest leerzame stage die ik heb gehad. Het is echt de perfecte plek om je skills te ontwikkelen! Je leert erg veel over de Adobe programma’s. En je kan altijd alles aan je collega’s vragen. Ik voelde mij erg snel op mij gemak 🙂

NOV 2020 - JUN 2021
Doreen

“Tot het uiterste gaan”

Deze motivatie binnen Brainstorm is vanuit mijn marketing opleiding gaaf om te ervaren. Vanaf de eerste stagedag heb ik bewondering gekregen voor de flexibiliteit en het harde werken van het team. Je voelt je er meteen welkom en ze delen graag hun creativiteit en kennis.

aug 2020 - mei 2021
Džestina

“Educational and fun experience”

I instantly felt very welcome as an international student.
My interests were heard and together with the colleagues I could work on the projects closer to my direction.

AUG 2020 - JAN 2021
Annelies

“De visie van Brainstorm spreekt mij erg aan”

Ze hebben verstand van veel verschillende dingen en weten ook hoe je mooie, maar functionele producten oplevert. Als de klant ergens niet 100% tevreden mee is, zoeken ze samen naar de juiste oplossing.

FEB - jun 2020
Patrick

“Denk in oplossingen,
niet in problemen”

Ik heb dingen geleerd en opgestoken van iedereen die hier werkt. Het was er altijd gezellig en ze wisten overal humor in te vinden. Het is jammer dat het zo snel voorbij is gegaan. Echt een aanrader voor elke stagiair!

FEB - jun 2020
Tino

“Veel geleerd in een korte periode”

Stage bij Brainstorm is heel leerzaam. Je leert over van alles wat, hoe het gaat binnen een bedrijf, en je kunt bij iedere collega terecht voor hulp. Zeker een aanrader voor een leerzame stage!

sep 2019 - jan 2020
Tim

“Meest leerzame stage”

Tot nu toe is dit de meest leerzame stage geweest die ik heb gehad. Niet alleen helpt iedereen je super goed met alles, ook kan je hier meedraaien als een echte vormgever. Super bedankt en ik raad het iedereen aan!

sep 2019 - jan 2020
Emma

“Perfecte leerplek voor een grafische stagiaire”

Brainstorm is de perfecte leerplek voor een grafische stagiaire. Je leert er ontzettend veel en het is super cool om het uiteindelijke resultaat te zien van wat je toch echt zelf hebt gemaakt hebt!

feb - jul 2019
Jeffrey

“Ik heb me geen moment verveeld’’

Stagelopen bij brainstorm is gezellig, productief maar vooral leerzaam. Je leert superveel over de Adobe programma’s, plannen, hoe het gaat op de werkvloer en nog veel meer. Je kan altijd alles vragen aan je collega’s. Ze hebben altijd tijd voor je en je hebt altijd wat te doen.

sep 2018 - jun 2019
Melissa

De beste keuze ooit

Afstuderen en stagelopen bij Brainstorm is achteraf de beste keuze ooit geweest. Ik kreeg veel ruimte om mezelf te ontwikkelen, mijn scriptie te schrijven en veel te leren over het vak. Na 10 maanden stage voelde Brainstorm voor mij als mijn thuis. Ik heb een ontzettend gezellige en leerzame tijd gehad.

sep 2018 - feb 2019
Rianne

“Back to Brainstorm”

Brainstorm leek mij het perfecte bedrijf om mijzelf te ontwikkelen voordat ik zou afstuderen. Na een tussenpauze voelde ik me gelijk weer op mijn gemak en vond het erg leuk om te zien hoe Brainstorm gegroeid is. Ik was gelijk enthousiast om weer aan het werk te gaan!

feb 2018 - jun 2018
Martijn

“Ik heb het gemaakt”

En dat is ook nog echt zo. Bij Brainstorm kreeg ik alle mogelijkheid om zelf dingen te maken. Na een mindere periode bij mijn vorige stage heb ik het hier echt “gemaakt”. Door de enthousiastelingen die bij Brainstorm in dienst zijn voelde ik mij snel op mijn plek.

sep 2017 - jan 2018
Anne

“Meer leren over de basis”

Voor mijn laatste stage ben ik op zoek gegaan naar een stage dichter bij huis, waar ik vooral meer kon leren over de basis. Bij brainstorm heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen.

feb - jun 2017
Eddy

“Zeldzaam”

Brainstorm is een bedrijf die je niet zo snel vindt, een bedrijf waar de mensen met passie voor hun vak werken en staan voor eerlijk werk en een eerlijke prijs. Maar dan ook echt…

jan - jul 2017
Irfaan

“Leuke sfeer en erg leerzaam”

Ik ben erg blij dat het me is gelukt om bij Brainstorm stage te mogen lopen. Het is voor een stagiair de perfecte plek om veel te leren over het vak grafische vormgeving. Brainstorm is een erg hip en leuk bedrijf.

 

 

AUG 2016 - JAN 2017
Wendy

“Ik heb een erg gezellige maar vooral een leerzame tijd gehad”

Wat ik fijn vind aan Brainstorm is dat er echt tijd en energie in een stagiaire word gestoken. Je wordt gelijk als iemand van het team gezien en ze doen erg hun best om jou even te helpen.

jan - jul 2016
Dennie

“Brainstorm met een vleugje Dennie”

Brainstorm is als stageleerplek zeer waardevol. De diversiteit, verantwoordelijkheid en aandacht die je binnen het bedrijf krijgt, is zeer goed te noemen.

jan - jun 2016
Julian

“Bedankt voor al het geduld wat jullie met mij hebben gehad”

Als ik nu terugblik op de hele periode heb ik heel veel trucjes en hulpmiddeltjes geleerd. Maar ik heb vooral veel ervaring met het opmaken van bestanden en werken volgens een briefing opgedaan.

aug 2015 - jan 2016
Marianne

“Als stagiair draai je gewoon mee zoals de andere vormgevers”

Er wordt heel goed rekening gehouden met wat je kan en wat je lastig vind. Geef dit ook vooral aan! Er is altijd ruimte voor een gesprekje om te evalueren.

2015 & dec 2015 - jan 2016
Liselotte

“Jullie hebben mijn leven gered”

Ik ben brainstorm erg dankbaar dat ik daar voor mijn laatste vijf weken terug kon keren. Bij mijn vorige stage ben ik erachter gekomen dat het echt belangrijk is om te werken in een leuk team waar een goede sfeer heerst.

aug 2014 - jan 2015
Elise

“Van elke collega heb ik verschillende kneepjes van het vak geleerd”

Of ik net zo veelzijdig geworden ben als Brainstorm? Nee dat niet. Maar zo gek is dat niet, want je hebt een team nodig om veelzijdig te zijn.

aug 2014 - jan 2015
Martruida

“Elke dag met plezier naar stage”

Ik werd overal bij betrokken en mocht uiteraard ook mee met hét teamuitje!

apr - jul 2014
Marin

“Met Marin van Brainstorm”

Wat klonk het gaaf om dat mezelf te horen zeggen aan de telefoon! Door het klantencontact voel je jezelf echt onderdeel van het bedrijf.

jan - jun 2014
Daniëlle

“Alles is bespreekbaar en iedereen wordt serieus genomen”

Iedereen heeft zijn eigen mening en laat die ook duidelijk merken. Zo kom je samen tot iets heel moois!

nov 2013 - apr 2014
Manon

“It’s all about the team”

Het Brainstorm team bestaat uit mensen die stuk voor stuk zo gepassioneerd zijn van hun vak, dat zelfs hun dromen zijn verdeeld over kolommen binnen de juiste marges.

aug 2013 - jan 2014
Amber

“Niet meer weggegaan”

Dankzij de vele uitdagingen heb ik veel geleerd, en dat pas ik nog elke dag toe in mijn werk binnen Brainstorm.

feb - jul 2013
Agnetha

“Het nieuwe motiveren is inspireren”

Bij Brainstorm krijg je veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je je een van het team voelt. Zeker geen nutteloze stagiaire. Laagdrempelig, veel humor en gezelligheid! Ik kijk erop terug als een hele leuke, gezellige en leerzame tijd.

jan 2012 - jan 2013
Niek

“Meer dan een ‘ontwerpstage

Naast het leren van ontwerpen en functioneren binnen een ontwerpbureau, werd mij – op vertrouwen – de vrijheid geboden om dit echt toe te passen in projecten.

jan 2011 - feb 2012
Thessa

“Brainstorm, the one and only!”

Na twee stages bij Brainstorm heb ik hier met plezier nog ruim 6 jaar lang gewerkt. Bij Brainstorm is genoeg ruimte en vrijheid om mooie dingen te maken en jezelf te ontwikkelen!