Stagiair(e)s over Brainstorm

jan 2011 - feb 2012
Thessa

“Brainstorm, the one and only!”

Na twee stages bij Brainstorm heb ik hier met plezier nog ruim 6 jaar lang gewerkt. Bij Brainstorm is genoeg ruimte en vrijheid om mooie dingen te maken en jezelf te ontwikkelen!

jan 2012 - jan 2013
Niek

“Meer dan een ‘ontwerpstage’”

Naast het leren van ontwerpen en functioneren binnen een ontwerpbureau, werd mij – op vertrouwen – de vrijheid geboden om dit echt toe te passen in projecten.

feb - jul 2013
Agnetha

“Het nieuwe motiveren is inspireren”

Bij Brainstorm krijg je veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je je een van het team voelt. Zeker geen nutteloze stagiaire. Laagdrempelig, veel humor en gezelligheid! Ik kijk erop terug als een hele leuke, gezellige en leerzame tijd.

aug 2013 - jan 2014
Amber

“Niet meer weggegaan”

Dankzij de vele uitdagingen heb ik veel geleerd, en dat pas ik nog elke dag toe in mijn werk binnen Brainstorm.

nov 2013 - apr 2014
Manon

“It’s all about the team”

Het Brainstorm team bestaat uit mensen die stuk voor stuk zo gepassioneerd zijn van hun vak, dat zelfs hun dromen zijn verdeeld over kolommen binnen de juiste marges.

jan - jun 2014
Daniëlle

“Alles is bespreekbaar en iedereen wordt serieus genomen”

Iedereen heeft zijn eigen mening en laat die ook duidelijk merken. Zo kom je samen tot iets heel moois!

apr - jul 2014
Marin

“Met Marin van Brainstorm”

Wat klonk het gaaf om dat mezelf te horen zeggen aan de telefoon! Door het klantencontact voel je jezelf echt onderdeel van het bedrijf.

aug 2014 - jan 2015
Martruida

“Elke dag met plezier naar stage”

Ik werd overal bij betrokken en mocht uiteraard ook mee met hét teamuitje!

aug 2014 - jan 2015
Elise

“Van elke collega heb ik verschillende kneepjes van het vak geleerd”

Of ik net zo veelzijdig geworden ben als Brainstorm? Nee dat niet. Maar zo gek is dat niet, want je hebt een team nodig om veelzijdig te zijn.

2015 & dec 2015 - jan 2016
Liselotte

“Jullie hebben mijn leven gered”

Ik ben brainstorm erg dankbaar dat ik daar voor mijn laatste vijf weken terug kon keren. Bij mijn vorige stage ben ik erachter gekomen dat het echt belangrijk is om te werken in een leuk team waar een goede sfeer heerst.

aug 2015 - jan 2016
Marianne

“Als stagiair draai je gewoon mee zoals de andere vormgevers”

Er wordt heel goed rekening gehouden met wat je kan en wat je lastig vind. Geef dit ook vooral aan! Er is altijd ruimte voor een gesprekje om te evalueren.

jan - jun 2016
Julian

“Bedankt voor al het geduld wat jullie met mij hebben gehad”

Als ik nu terugblik op de hele periode heb ik heel veel trucjes en hulpmiddeltjes geleerd. Maar ik heb vooral veel ervaring met het opmaken van bestanden en werken volgens een briefing opgedaan.

jan - jul 2016
Dennie

“Brainstorm met een vleugje Dennie”

Brainstorm is als stageleerplek zeer waardevol. De diversiteit, verantwoordelijkheid en aandacht die je binnen het bedrijf krijgt, is zeer goed te noemen.

AUG 2016 - JAN 2017
Wendy

“Ik heb een erg gezellige maar vooral een leerzame tijd gehad”

Wat ik fijn vind aan Brainstorm is dat er echt tijd en energie in een stagiaire word gestoken. Je wordt gelijk als iemand van het team gezien en ze doen erg hun best om jou even te helpen.

jan - jul 2017
Irfaan

“Leuke sfeer en erg leerzaam”

Ik ben erg blij dat het me is gelukt om bij Brainstorm stage te mogen lopen. Het is voor een stagiair de perfecte plek om veel te leren over het vak grafische vormgeving. Brainstorm is een erg hip en leuk bedrijf.

 

 

feb - jun 2017
Eddy

“Zeldzaam”

Brainstorm is een bedrijf die je niet zo snel vindt, een bedrijf waar de mensen met passie voor hun vak werken en staan voor eerlijk werk en een eerlijke prijs. Maar dan ook echt…

sep 2017 - jan 2018
Anne

“Meer leren over de basis”

Voor mijn laatste stage ben ik op zoek gegaan naar een stage dichter bij huis, waar ik vooral meer kon leren over de basis. Bij brainstorm heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen.

feb 2018 - jun 2018
Martijn

“Ik heb het gemaakt”

En dat is ook nog echt zo. Bij Brainstorm kreeg ik alle mogelijkheid om zelf dingen te maken. Na een mindere periode bij mijn vorige stage heb ik het hier echt “gemaakt”. Door de enthousiastelingen die bij Brainstorm in dienst zijn voelde ik mij snel op mijn plek.

sep 2018 - feb 2019
Rianne

“Back to Brainstorm”

Brainstorm leek mij het perfecte bedrijf om mijzelf te ontwikkelen voordat ik zou afstuderen. Na een tussenpauze voelde ik me gelijk weer op mijn gemak en vond het erg leuk om te zien hoe Brainstorm gegroeid is. Ik was gelijk enthousiast om weer aan het werk te gaan!